ARCADIA MEDICAL

Descriere:

Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia din Iasi ofera solutii optime intregului spectru de probleme medicale legate de piele, situatii patologice sau inestetisme cutanate.

Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia este primul centru privat de acest gen din zona Moldovei, care ofera consultatii si tratamente moderne pentru afectiuni dermatologice, venerologice, chirurgie dermatologica, dermatologie pediatrica, dermatocosmetica, estetica faciala si corporala.

Arcadia aduce o viziune inedita in privinta serviciilor de dermatologie si estetica medicala, organizand centrul de profil dupa un concept unic, prin unirea celor trei domenii de specialitate care concura la rezolvarea eficienta a oricarei probleme din sfera sanatatii si frumusetii pielii:

  • un departament de Dermatocosmetica
  • un departament de Estetica faciala, corporala si terapii anti-aging
  • un departament de Dermatovenerologie

Departamentul de Dermatocosmetica ofera consultatii si tratamente pentru patologia cutanata care afecteaza nu doar sanatatea, ci si infatisarea pacientului, avand consecinte de ordin estetic si psihologic deopotriva.
Departamentul de Estetica faciala, corporala si terapii anti-aging ofera consultatii si tratamente, rezolvand in mod eficient probleme precum inestetismele corporale sau faciale.

Alege sa faci si tratamentele estetice tot sub atenta supraveghere a medicilor dermatologi de la Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia din Iasi!

Expertiza lor nu se va limita niciodata sa evalueze doar frumusetea pielii, ci va analiza implicit si sanatatea ei, identificand prompt orice semn de boala.

Aceasta este diferenta pe care o promite si o garanteaza Arcadia: la noi, frumusetea vine „la pachet” cu sanatatea!

Contact Information
Adresa:
str. Sararie nr. 38, Iași
Telefon: 0232222366, 0232222566
Locatie:

Adauga comentariu