ESTETPRO Oradea

Descriere:

Centrul EstetPRO are in dotare aparatura originala, de uz estetic-medical, cu tehnologii ultraperformante, testate si acreditate la nivel international. Partenerii nostri sunt importatori oficiali in tara noastra ai unor branduri de top, cu renume international, precum Coccon Medical, Syneron Candela, Pollogen, Edge Systems SUA, Yperion Paris. Consumabilele utilizate la efectuarea tratamentelor sunt de asemenea originale si respecta toate standardele de calitate impuse de producatori, lideri mondiali in estetica si ingrijire corporala.

Toate procedurile noastre sunt sigure si non-invazive, fiind efectuate de personal instruit, cu studii si experienta in domeniu. Specialistii EstetPRO sunt profesionisti desavarsiti, avand expertiza necesara pentru a recomanda cele mai potrivite tratamente estetice, faciale si corporale, personalizate in functie de nevoile fiecarui client, stabilite in urma unor evaluari specializate. Fiecare membru al echipei EstetPRO a urmat un ciclu complex de training-uri de specialitate si ia parte periodic la toate instruirile si workshop-urile recomandate de producatorii aparatelor aflate in dotarea centrului.

Centrul nostru este specializat in proceduri de intretinere corporala si tratamente faciale non-invazive, care ofera solutii eficiente pentru un ten radiant si un corp de invidiat. Avem protocoale de tratament unice, dezvoltate din dorinta de a oferi clientilor cele mai bune rezultate.

Contact Information
Adresa:
str. Ștefan Zweig nr. 10A, Oradea, Bihor
Telefon: 0722908000
Site web:
Servicii:      
Locatie:

Adauga comentariu