ESTETPRO Timisoara

Descriere:

ESTETPRO - Centrul Medical Dr. Hrubaru

La EstetPro din Timisoara te aşteapta o echipa de specialisti dedicati, pregatiti sa-ti ofere solutii personalizate pentru tratarea problemelor faciale si corporale cu care te confrunti.

Desi femeile sunt preponderent in centrul atentiei cand vine vorba de frumusete, noi ne adresam deopotriva barbatilor care doresc sa arate bine si sa se simta excelent in pielea lor.

Ne recomanda pasiunea pentru frumusete, grija pentru clientii nostri, precum si increderea tuturor celor care ne-au trecut pragul si ne-au re/confirmat eficienta tratamentelor.

Pentru ca frumusetea inseamna mai presus de toate, incredere in sine si siguranta, iti oferim servicii complete si integrate de estetica faciala si remodelare corporala, care te vor ajuta sa-ti redescoperi si sa-ti iubesti propriul corp. Ne dorim sa devenim parte a ritualului tau cotidian de infrumusetare si mereu prima optiune in materie de tratamente estetice non-invazive.

Ne gasesti intr-o locatie discreta si eleganta, unde se pune accent pe rezultate si siguranta actului medical – Centrul Medical Dr. Hrubaru.

Pentru ca detaliile fac intotdeauna diferenta, ne-am propus sa-ti oferim o experienţa estetica deosebita, la cele mai inalte standarde de calitate si atenţie.

Te aşteptam sa revii cu placere si sa ne recomanzi tuturor celor de care iti pasa!

Contact Information
Adresa:
str. Alexandru Vlahuta nr. 2, Timisoara, Timiș
Telefon: 0724415003
Site web:
Locatie:

Adauga comentariu