GO STYLE

Descriere:

Mai mult decat un simplu salon, GO STYLE este o mica oaza de liniste si relaxare, unde personalul nostru stie sa te faca sa te simti rasfatata si te ajuta sa redescoperi frumusetea naturala si look-ul care ti se potriveste.

Prin multitudinea serviciilor oferite, GO STYLE BEAUTY CENTER (cartier Domus Style, Voluntari-Pipera) se adreseaza deopotriva femeilor, barbatilor si copiilor, iar amplasarea sa intr-o zona centrala, dar linistita si prietenoasa, aproape de barurile, cafenelele si boutiqurile dvs preferate, il face ideal de vizitat la orice ora a zilei. In conceperea si organizarea salonului am avut in vedere pe de o parte profesionalismul echipei de tehnicieni si calitatea produselor folosite, si, pe de alta parte, amenajarea unui spatiu cat mai intim si confortabil .

Vizitaţi-ne şi veţi fi convinşi de atuurile noastre: locaţia inspirată, profesionalismul echipei, standardele serviciilor şi calitatea produselor. De asemenea, veţi descoperi că singurul nostru “defect” este acela că suntem PERFECŢIONIŞTI

Contact Information
Adresa:
Cartier Domus Stil, str. Emil Racovita 70, Bl 1, Scara 1, Voluntari-Pipera, Ilfov
Telefon: 0770553993, 0728879623
Site web:
Servicii:                  
Locatie:

Adauga comentariu