ISIDESS

Descriere:

O zi buna este intotdeauna la moda, iar cand totul merge bine, si distractia este garantata. Ati decis sa faceti o schimbare in ceea ce priveste aspectul dumneavoastra? Atunci salonul Isidess din Galati este locul potrivit!
Fie ca sunteti un client nou sau fidel, pentru noi este intotdeauna o placere si o provocare sa punem in valoare frumusetea fiecaruia. Daca aveti nevoie de o noua tunsoare sau culoare, o noua manichiura sau daca doriti pur si simplu sa va relaxati cu un tratament cosmetic, va invitam sa faceti o programare cu unul dintre membrii echipei Isidess.

Echipa Isidess va ofera o gama variata de servicii de calitate precum: coafor, extensii de par, frizerie, manichiura-pedichiura, unghii false, cosmetica faciala, make-up, epilat si multe altele.
Ceea ce face ca salonul Isidess sa fie deosebit, este atmosfera relaxanta si familiara in care puteti evada din stresul cotidian, totul alaturi de o echipa de oameni bine pregatiti ce pun suflet in munca lor pentru a va face viata mai frumoasa si sa multumeasca si cele mai exigente gusturi.

Periodic va vom oferi oferte promotionale, fara concurenta. Vizitati-ne si nu veti regreta!

Contact Information
Adresa:
str. Siderurgistilor nr. 9, bl.PS 2, Galați
Telefon: 0236497232, 0756322564
Site web:
Servicii:                  
Locatie:

Adauga comentariu