LOTUS MED

Descriere:

Clinica de Nutritie si Estetica Medicala LOTUS-MED din Bucuresti este specializata in oferirea unei game largi de servicii multidisciplinare: nutritie, cosmetica, estetica medicala si remodelare.

Obiectivul principal al nostru este schimbare radicala a stilului de viata, cu o nutritie sanatoasa, menita sa asigure o stare de bine si de sanatate, prin echilibrarea personalizata a celor trei componente ale fiintei umane - minte, corp si suflet.

La LOTUS-MED serviciile oferite sunt intotdeauna individualizate pentru fiecare specialitate si fiecare persoana in parte, in functie de problemele si obiectivele acesteia. Abordarea problemelor de natura estetica se realizeaza intr-o maniera multidisciplinara, cu ajutorul unor terapii complexe, eficiente, cu multiple beneficii.

Departamentul de Estetica medicala faciala si corporala ofera consultatii si tratamente de estetica si terapii anti-aging. Serviciile de Estetica Medicala oferite de noi in cadrul Clinicii LOTUS-MED sunt menite sa satisfaca cele mai variate nevoi si dorinte ale clientilor nostri.

Contact Information
Adresa:
bd. Marasti, nr. 2A (vis-a-vis de Spitalul Elias), sector 1, București
Telefon: 0311036387, 0724084811
Site web:
Locatie:

Adauga comentariu