MIKO BEAUTY CENTER

Descriere:

MIKO este un brand recunoscut  in domeniul frumusetii, al terapiilor anti-aging si al intretinerii corporale!

Am imaginat centrele Miko din Bucuresti asemeni unor oaze care sa va ofere constant frumusete, sanatate, energie si optimism. Avem azi sub un singur acoperis o paleta variata de servicii,  tratamente si tehnologii de ultima generatie de frumusete si remodelare corporala fara concurenta pe piata. Facem acest lucru pentru ca Dumneavoastra, beneficiarii de frumos, sa va bucurati de cele mai noi, eficiente si performante produse si echipamente din lumea internationala a frumusetii.

Va oferim nu unul, ci 3 centre MIKO BEAUTY, unde cream cele mai spectaculoase look-uri, imbinand profesionalismul si reputatia stilistilor nostri cu celebre linii de produse de infrumusetare si tratamente cosmetice, preferate ale vedetelor de la Hollywood!

Tot pentru a satisface dorintele clientilor nostri, am dezvoltat şi Clinica Miko Med, cu peste 15 specialitati medicale dedicate intretinerii sanatatii acestora, ridicand la rang de arta conceptul "Mens sana in corpore sano!" Pentru Clinica Medicala, va invit sa accesati site-ul www.mikomed.ro.

Echipa noastra, ce s-a dezvoltat permanent timp de 12 ani, ofera excelenta in servicii de frumusete si intretinere corporala si ofera consultanta, atentie si prietenie celor ce ne trec pragul. Paradoxal, le-am cerut clientelor noastre sa fie pretentioase! Cele mai inalte exigente ale lor au fost şi sunt motorul evoluţiei Miko Beauty!

Va propunem, asadar, o calatorie printr-un taram minunat: acolo unde eleganta si frumusetea intalnesc tehnologia revolutionara.

Va invitam la MIKO BEAUTY CENTERS!

Contact Information
Adresa:
str. Nicolae Iorga, nr. 19, sector 1, București
Telefon: 0726388608, 0212129250
Site web:
Servicii:                        
Locatie:

Adauga comentariu