ONIX CENTER

Descriere:

In cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Onix Beauty Center Constanta aveti acces la cele mai moderne tratamente de slabire si remodelare corporala, tratamente anticelulitice si tratamente faciale.

Onix Beauty Center este dotat cu cele mai noi aparate in domeniul slabirii si remodelarii corporale, unele dintre dispozitive fiind unice in Dobrogea si chiar in tara. Unicitatea si calitatea aparatelor cu ajutorul carora efectuam tratamentele garanteaza rezultate extraordinare pe care le puteti obtine doar in cadrul centrul nostru.

Serviciile si tratamentele de slabire si remodelare corporala oferite de Onix Beauty Center se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care doresc sa scape de kilograme in plus si sa castige un abdomen tonifiat si plat fara efort.

Va invitam sa descoperiti beneficiile si rezultatele spectaculoase oferite de tratamentele de infrumusetare, tratamentele pentru slabire si remodelare corporala, tratamentele anticelulitice si tratamentele faciale realizate de specialistii din cadrul Onix Beauty Center Constanta!

Contact Information
Adresa:
str. Pictor Ion Andreescu nr. 28, Constanța
Telefon: 0241670690, 0726603724
Site web:
Servicii:      
Locatie:

Adauga comentariu